Har vi deal?

Fan vad alla ska gnälla på saker och ting. Är det inne att gnälla nu? Man blir knappast possitiv av det. Jag förstår inte hur folk orkar, åh jag blir så trött!

Imorgon är det dop för lillen vilket innebär att jag har en jättekul dag framför mig... städa, skura, putsa och fram med dammvippan. Har iallafall tur med vädret, mulet och trist. Perfekt väder för att vara inne och städa i. Mindre bra väder för att ta en promenad och handla. Jag får väl göra en deal med vädret... det får vara hur grått, regningt och kallt som helst när jag är inne och städar, sedan spricker det upp och blir kalasfint när jag ska gå och handla. Har vi deal?  

Lillskiten vill inte vad jag vill idag. Nej det märkte jag redan imorse. Han vaknade kl 06 och ville ha mat då. Fine tänkte jag och masa mig upp matade honom. Oftast när han har ätit sådär på morgonkvisten vill han ta en powernap i ett par timmar och det passar mig utmärkt eftersom jag inte är sugen på att stå upp  klockan 06. Så när vi var färdiga för att gå och lägga oss vid 07 igen så ville vi inte sova. Nej nej nej... så det tog väl nästan 40 min tror jag innan jag fick han att somna. Gott tänkte jag, nu sover han en bra stund iallafall. Ha, just det. Nu vaknade han och var allt annat än glad och skulle ha mat igen. Suck, kul tänkte jag. Då var det att masa sig upp igen. Har gett honom sin välling nu och pang, han sitter och stensover i mitt knä. Jaja, får väl gå och bädda ned mig i soffan en stund. Det tar på krafterna att städa. Ska jag då orka spela också så är det bra att ha laddat batterierna till max. Så för min del blir det nog att bädda ned mig och glo lite tv, iallafall till Junior vaknar nästa gång. Inte om han sover i 3 - 4 timmar kanske men. :-)

Ciao


Junior



Lilla Junior
Tänk att han redan är 3 månader...



fast även om man är en stor pojk
tar det på krafterna emellanåt.



Jag undrar så vad han drömmer...



Goe goe Junior.



Denna underbara dag.

Rörigt värre.
Blev nästan motiverad att ta tag i min blogg och dess utseende men när jag började läsa och fixa så kände jag bara nej. Not going to happen. Så om någon känner sig manad och tycker sådant här är kul - varsegod, du får äran att göra en söt design till mig. ;)

Friday friday. Det bådar gott. Eller? Jo det är klart det gör. Soligt är det också till råga på allt. Vet dock inte om det är varmt eller kallt men det lär jag snart upptäcka. Tänkte kila ut och hämta posten och se om jag fått något kul brev idag. Misstänker att fallet inte är så.

Idag kanske det blir ett besök på Torp. Det beror helt på om Jessica har tid, lust och ork. Jag kan säga det att jag skulle nog överleva max i 2 veckor om jag levde hennes liv. Jisses. Jag förstår verkligen inte hur hon orkar ha varje minut planerad 24/7. Jag kan bli frustrerad och trött bara jag tänker på hur mycket den människan gör på en dag...  

Hur som helst vore det kul ifall hon ville ta sig tid och shoppa med mig. Hon är så grymt duktig på att hitta snygga kläder så hon är verkligen bra att ha med sig. Dessutom är hon väldigt underhållande också. Eftersom det händer saker konstant i hennes liv har hon alltid saker att berätta.

Sådär nu har jag vart ute en liten sväng. Till mig lycka var det inga räkningar idag. Wihoo! Och inte nog med det, det  var en bonuscheck från ICA. Skenet bedrog inte. Det var jättevarmt ute idag. Så gott! Det blir sig ett besök på systemet sedan och införskaffa lite gottis och sätta sig på balkongen när solen kommer dit på seneftermiddagen. Yay! 

Nu blir det till att hoppa in en vända i duschen. 
Ciao!  

Powerwalk

Klockuret börjar närma sig 10.00 denna torsdagsmorgon.  Motivationen är ungefär lika stor som igår bortsett från att jag är glad för att Rebecca blir utskriven från sjukhuset nästa vecka. Kanske kan hon komma på Juniors dop?

Tur för mig att solen skiner för om två timmar ska jag börja traska upp till Färgelanda. Det är så kul när man inte har någon bil! Speciellt med tanke på att  jag gick dit igår. Varför kunde dem inte lagt besöken på vårdcentralen på samma dag?  Nej vi tar samma tid två dagar i rad istället... Men man kan ju alltid vända på det och se det som att jag är nyttig som får motion. Dessvärre är jag lite orolig att jag får rota fram paraplyet. Igår var det molnigt men solen kikade allt fram emallanåt, men idag ser det mörkt ut... usch jag vill inte! Tror dessutom att jag börjar få träningsverk efter gårdagen. Jag gick nog iallafall en mil igår.

Får se hur det går idag då. Junior ska ju vaccineras och jag tycker det verkar så otäckt. Den där äckliga sura kärringen kommer till att vara med och jag tycker verkligen inte om henne. En riktig gnällspik är vad hon är. Varför kan det inte finnas mer disktrikskötersker så man iallafall har möjlighet till någon annan. Den där jävla människan får en att känna sig helt värdelös och gör minsta lilla sak till en världsproblem. Det känns ju välfigt tryggt. Eller inte...

Annars lär väl dagen inte bjuda på så mycket spännande. Tänkte städa när jag kommer hem, vilket verkligen behövs, sedan lär jag väl fastna här vid datorn.

Nu ska jag gå och ta en powernap så jag är fulladdad med energi när jag ska upp till den satkärringen igen.
I'll be back.

Det där med bloggande...

Nu känns det verkligen att det är vår! Det är varmt och solen skiner nästan varje dag. Underbart är det! Plus att jag har fått mig min regndag, x2 till och med, så nu är jag nöjd.

Idag känner jag mig verkligen slö och seg. Dåligt humör är jag på till råga på allt. Kul!
Fy fan...

Mycket har hänt det senaste. Jag har fyllt år, vi har haft fester (wihoo), planerar dop för fullt, bilen har rasat så man känner sig helt handikappad utan, det är full cirkus med grannar och jag är sjukt spelberoende av WoW. Men det kanske inte var något nytt i och för sig. Haha överväger starkt att kontakt Aschberg så vi kan få lite lugn och ro i kvarteret. :p

Har kommit på att det där med bloggande kanske inte är min starkaste sida. Är verkligen urusel på det. Det är nästan så jag skäms... 

Nu överväger jag starkt att gå och vila. Känner mig helt slut verkligen. Kanske får slänga i mig lite frukost om jag hittar något ätbart också. Jag ska försöka att ta tag i mitt bloggande också, men inte mer just nu. :p

Kram


RSS 2.0